Franka Kuiper, uw bemiddelingsmedewerker van Smarttkids Assen
Franka Kuiper,
uw bemiddelingsmedewerker van Smarttkids Assen!

Smarttkids uw Gastouderbureau voor Assen

Mijn naam is Franka Kuiper. Sinds april 2017 ben ik bemiddelingsmedewerkster in de provincie Drenthe. Ik heb 4 jaar als gastouder bij gezinnen thuis de opvang verzorgd. Zelf ben ik moeder van 2 jongens. Ik gebruik mijn eigen ervaringen als gastouder en moeder in het bemiddelen. Bent u op zoek naar een gastouder of bent u gastouder en heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

» Neem direct contact opWelkom op de website van Smarttkids Assen


U als werkende ouder wilt natuurlijk de beste opvang voor uw kind, Smarttkids Assen begeleidt en bemiddelt tussen vraagouder en gastouder.


Heeft u al een gastouder en /of opa en oma die nog niet geregistreerd is, ook dan bent u bij Smarttkids Assen aan het juiste adres.


Heeft u nog geen gastouder en bent u op zoek naar een gastouder neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.


Wij kunnen dan in ons gastouderbestand kijken naar een geschikte gastouder voor u. Is er op dat moment geen gastouder die aan uw eisen voldoet dan zal Smarttkids Assen op zoek gaan naar een geschikte gastouder voor u.


Elke gastouder die bij Gastouderbureau Smarttkids Assen is aangesloten voldoet aan alle wettelijke eisen die de overheid heeft vastgesteld.


Wilt u weten hoeveel voordeel u heeft met een gastouder, ga dan snel naar de subsidieberekening en bereken uw voordeel.